17 Eylül 2013 Salı

Stil İncelemesi Shay Mitchell

 Selam kızlar,
Bu stil incelemesini çok çok iyi yapan arkadaslarımız var ,benimki  onların yanında halt yemek :) Ama beğendiğim hatta bayıldığım bi oyuncu olduğu için Shay Mitchell i bloguma konuk etmek istedim...Kendisi taş gibi bi hatun..Hatun ama sanırım 18 yaşındaymıs :O Maşallahı var diyor geçiyorum :D
Sıkıntıyla başladığım Pretty Little Liars dizisinde hayran kaldığım bu kız ,dizide ne kadar spor, salaş giyiniyorsa normal hayatta o kadar kadınsı giyiniyor bence.. 18 yasında oldugunu bilmezsek muhtesem görünüyor kıyafetleri içinde..

Kendisi damla gözlük hastası belli ki çogu görselde bu gözlüklere rastldım.Yüzüne de çok yakışmış..Melez ve çekik gözlü güzelimiz tenine yakışan renkleri giyiyor..Açık renkler muhtesem duruyor çikolata teninde :)



Kendine yakışan bu makyajından hiç vazgecmeyenlerdenn.Çekik gözleri ve siyah makyaj birbirini çok iyi bi şekilde tamamlamış..Aşık olacam kıza bi kaç fotograf kaldı :D

  
En sevdiğim renkler içerisinde burda da ...Sarı büstiyerli bu elbise ve nude tonlardaki ayakkabısıyla yine çok şık.

Bu haline bir şey diyemiyorum , dilim tutuldu .
Siyah deri pantolon siyah stilettolar içinde nasıl sexy nasıl hoş...


Şeker pembesi de  çok yakısmıs güzelimize ama bu kombinini pek sevmedim ben yine çok kadınsı ve ayakkabının topgundaki kırmızı yı yakaladım :)


 Bu da sokak stili sanırım güzelimizin..Oldukça rahat ve şık..

 Açık pembe elbisesi ve bu iri dalgalı saçlarıyla çok asil görünüyor.


Allaaahım kemere bak büstiyere bak durusa bak kızda ki! Bu kombinde bi tek ayakkabıları yakıstıramadım ben onun dısında muhtesem..

Cici kızımı kahve almış gidiyor:) Acık mavi bu elbisesi de nasıl yakısmıs nasıl diyor ve yazımı sonlandırıyorum:)
Umarım beğenmişsinizdir..Sevgilerle...

9 yorum :

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)