23 Temmuz 2013 Salı

MECİTEFENDİ ARGAN YAĞI CİLT TEMİZLEME KÖPÜĞÜ

Selam kızlar ;)
Herkese iyi günler diliyorum öncelikle....
Bugün makyaj temizliği sonrası uyku öncesi kullandığım temizleme ürünümden bahsetmek istiyorum.Argan yagının faydalarını bilmeyen kalmadı artık..Bu üründe o faydaları tasıyan bi ürün ..Köpük halinde cilde uygulanıyor ,bekletiliyor ve ılık suyla durulanıyor .Düzenli kullanımda cildi besliyor,arındırıyor ve güzelleştiriyor..Kuru bi cilde sahip olduğum için benim cildime iyi geliyor ve nemlendiriyor.Biraz yaglı bi yapısı oldugu için yaglı ve karma ciltlerde nasıl olur bilemiyorum .Fakat kuru cilde sahip olanlara tavsiye edebileceğim bi ürün..Peelingler her gün kullanıldıgında hassas ciltlerde kuruma ve tahriş yapabiliyor bu yüzden bu besleyici temizleme köpüğü oldukça ideal...


5 yorum :

  1. Kendi adıma çok yararlı bir post olmuş.
    Uzun zamandır argan yağını kullanmak isteyip hangi ürünü kullanmam gerektiğini düşünüyordum.
    Blogunu çok beğendim:)
    Hemen takibe aldım
    Ziyaret etmek istersen beklerim:)
    www.deniztamturk.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim beğenmene :) Geliyorum hemen :)

      Sil
  2. ben 23 yaşındayım ve bu ürünü kullanıyorum açıkçası nemlendirme bakımından memnunum ancak üzerinde olgun ciltler için yazıyo o yüzden tereddütteyim kullansam mı bıraksam mı bi fikriniz var mı bu konuda?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım benimde dikkatimi çekti o olgun ciltler.ama bence kullanılabilir çünkü kru ciltler için bi ürün..Ben bu aralar ara verdim ama kullanmakta sakınca yok yani :)

      Sil
  3. ben 23 yaşındayım ve bu ürünü kullanıyorum açıkçası nemlendirme bakımından memnunum ancak üzerinde olgun ciltler için yazıyo o yüzden tereddütteyim kullansam mı bıraksam mı bi fikriniz var mı bu konuda?

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)