3 Nisan 2017 Pazartesi

Avene SPF 50 Güneş Kremi , Avene Güneş Sonrası Krem ve Avene Hydrance Optimale Yüz Kremi Yorumlarım

Merhabalar herkese,

Güneşli günler kendini göstermeye başlamışken, cildimizi güneşin zararlı ışınlarından kışa nazaran çok daha dikkatli bir şekilde korumamız gerekiyor. Üstelik yazın sımsıcak günlerinde daha fazla açık hava da olduğumuzu düşünürsek :)
Hassas ve atopik bir cilt yapım olmasından dolayı kullandığım ürünlerin içerisinde alerjen maddeler olamamasına dikkat ediyorum.
Bugün de güneş ışınlarından yüksek derece de koruma sağlayacak bir üründen bahsetmek istiyorum.


Avene SPF50 Güneş Spreyi, yazın bu sıcak günlerinde kullanabileceğiniz hafif yapıya sahip , diğer güneş kremleri gibi ciltte  beyaz leke ve yağlı his bırakmayan kullanımı rahat bir güneş kremi.
İnce yapısından dolayı yağlı ciltlerde çok fazla yağlanma yapacağını düşünmüyorum.

Avene Güneş Sonrası Krem, güneşe maruz kalmış kızaran, kuruyan cildi nemlendirmek ve güneş sonrası rahatlatmak için ürelinmiş bir krem. Henüz çok fazla güneşte kalmadığım için ilk izlenimimi paylaşabilirim. Losyon kıvamında olması ve nemlendirmesi oldukça iyi ve içeriğinde termal su olması ciltte ferahlık hissi bırakıyor.
Çok sıcak ve nemli havaya sahip bölgelerde yaşayanlar için Avene Termal Su 'yu şiddetle tavsiye ederim sıcak yaz günleri için gerçekten rahatlatıcı ve bakım yapan bir ürün.



Avene Hydrance Optimale Yüz Kremi, kuru tüm cilt tiplerine uygun bir krem ama özellikle kuru ciltler için yoğun nemlendirme sağlıyor. Sıcak duş sonrası ve yüzünüzü yıkadıktan, makyajınızı temizledikten sonra kullanabileceğiniz bir ürün. Nemlendirmesini çok beğendiğimi söyleyebilirim.

Avene ürünlerini halihazırda  kullananlar ya da denemek isteyenler için şuan bu 3lü set dermokozmetika.com.tr adresinde % 40 indirimde !

Sıcak yaz günleri yaklaşıyorken güneşin zararlı ışınları için önleminizi bu setle alabilirsiniz :)

Herkese mutlu günler dilerim :)

3 yorum :

  1. Güneş sonrası kremini ben de kullanıp beğenmiştim. Vücut losyonu olarak da zevkle kullanılacak bir ürün.

    YanıtlaSil
  2. En iyi güneş kremi tavsiyelerini görmek için tıklayın :  en iyi güneş kremi

    YanıtlaSil
  3. Türkiye'nin en köklü bahis sitesi: lavivabet

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)