1 Temmuz 2014 Salı

Darte Globe International / Global Ticarette Güvenilir Ortağınız...


3 yıl akademik araştırmaların sonucunda global ticarette var olan bazı engelleri aşmak adına Darte Globe projesi faaliyeti kapsamında kurduğumuz ekip icraata başlamıştır. Proje niteliğinde daha güvenilir bilgi sağlamak, yurt dışındaki ticari kaynakların yerinde tespiti ve icra edilen işin yerinde kontrol edilmesi için görevlendirdiğimiz Avrupa'daki distribütörümüz ve İran'ın farklı bölgelerinde Çin ve Türkiye'deki uzman ofis çalışanlarımızla size daha kaliteli güvenilir ve hızlı bir iş ortaklığı sunmak amacı ile bir araya gelmiş bulunmaktayız.

2014'te kurulan Darte Globe, müşterilerine İran,Çin, Avrupa ve Türkiye pazarındaki ithalat ve ihracat konularında çözüm ortağı olmaktadır . Mobilya, turizm, inşaat, tekstil gıda sanayi sektörlerinde Darte Globe ;genç, dinamik, tecrübeli, inovatif, dürüst, çalışkan ve akademik ekibiyle, yurtiçi ve yurtdışı pazarlarında size sürekli bir iş ortaklığı sunuyor.
Sürekli gelişen ve büyüyen kadrosuyla Darte Globe, sizinle birlikte büyümeyi hedefleyen bir bütünlüğü oluşmaktadır. Küreselleşen pazarda ürettiği fikirler ve yapmış olduğu projelerle Darte Globe, bugün ve gelecekte önemli projelere imza atma yolunda ilerlemektedir.
Ana felsefemiz, insan değerlerine ve çevreye sahip çıkarak, "kazan-kazan" prensibini sürdürerek teknolojik yaklaşımımızla basit çözümler yaratmaktır. İşbirliği anlayışımız, müşterilerimizin ana faaliyet konusuna uzman kadromuz aracılığı ile odaklanmasını sağlamak için, son kullanıcıya kadar her aşamada tüm hizmetleri rekabetçi fiyatlarla müşterilerimize sunabilmektir. Sizinle yapacağımız tüm ticari faaliyetlerde fabrika çıkışından lojistik, gümrükleme ve teslim noktasına kadar liberal ve samimi ortaklığımız kaliteli ve güvenilir bir şekilde yanıbaşınızda icra edilecektir.

Hizmetler

Siyah Karbon İthalatı


Çin'den Türkiye'ye yapılacak olan Siyah Karbon ithalatımız başlamıştır.

Duvar Kağıdı İhracatı


İtalya'dan duvar kağıdı ihracatımız başlamıştır.


Genel Müdürlük

Adres : Göztepe Merdivenköy Mah. Bora Sk.No:1 Nida Kule İş Merkezi Kat:7 No:715 
Kadıköy/İstanbul

Tel : 0850 333 64 57
E-posta : hojjat@darteglobe.com


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)