28 Nisan 2014 Pazartesi

Maybelline Babylips Lipbalm / Peach Kiss

Merhabalar ,
Bu aralar sık sık kullandıgım bi ürünü yazmak istedim.Zira kullanmayı bırakınca unutup yazmıyorum :/ Bu cici lipbalm bana Bakımlı Kedi blogundan hediye geldi ona tesekkur ederek yazıma başlıyorum ...
Efenim şimdi bu güzel Maybelline ürünü Türkiye de bulunmuyor.Böyle olunca merak edilmesi kaçınılmaz oluyor sanırım.
Ben bi süredir kuruyan dudaklarımı nemlendiriyorum.Kokusu şeftali , aroması şeftali ,rengi hafif parlak bi renk.

En önemli kısmı nemlendirmesi ise normalin üstünde.Yumuşacık yapıyor dudaklarımı diyemiyorum ama emilimi çoğu lipbalma göre iyi.
Özellikle bazı lipbalmlar gibi bogazımda acı bir tat bırakmıyor.Bilmiyorum size de oluyor mu ama lipbalmların bu özelliği beni çok rahatsız ediyor.Ağzımda acı bi tat istemiyorum !
Bu ürünü genel olarak sevdim .Nemlendirmesi , yumuşatması benim için yeterli geldi.Ama öyle merak edilecek kadar bi etkisi yok açıkçası.Merak edilmesinin tek sebebi Türkiye de olmaması bence.
Görünümü bu şekilde olmasına rağmen sürülünce bu renk kalmıyor dudakta.Hafif bir parlaklık veriyor o kadar.Biraz şeftali rengi verse daha hoş olabilirdi :)



Sizin en sevdiğiniz Lipbalm hangisi ? 
Dudaklarınız hiç kurumasın...
Esen Kalın=)

Çekilişimin sonlanmasına 3 gün kaldı .Katılmak için tıklayın

6 yorum :

  1. dediğin gibi türkiyede olmadıgı için böyle oluyo ve de cicili bicili bişiy olduğu için bunun yerine geçebilicek çok guzel lip balmlar da var :) ama yıne de guzel gunlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Canim gule gule kullan :) Halbuki Turkiyemizde Nivea diye bir gercek var :) Ben o kadar cok lipbalm denedim ki en cok Nivea'yi seviyorum :) Kokulari agzimin icibe giriyor ben de ondan hic hoslanmiyorum :/

    YanıtlaSil
  3. Hello from Spain: I like the lipstick that smells like vanilla. Keep in touch

    YanıtlaSil
  4. su sıralar eos balmımla cok mutluyum. Evde makyajıma baslamadan once onu suruyorum. Dısarıda renkli bir gorunum istiyorsam hafif olarak NYC applelicious , mat gorunum istiyorsam his ısıltı vermeyen Bath and Body Works balmımı kullanıyorum:))Hepsi de harika :)

    YanıtlaSil
  5. Bende kirmizi olanini kullaniyorum, kendi halindede güzel duruyor,ama özellikle kirmizi ruj sürdügümde gün icinde tekrar babylips´le "tazeliyorum", daha dogal duruyor :)

    YanıtlaSil
  6. Popüler olma nedenlerinden biri de eğlenceli ambalajları olabilir. Pek lipbalm kullanmıyorum ayda yılda bir sürüyorum ben, o yüzden de ne bulursam alıyorum. Blistex ve Nivea kullandım şimdiye kadar :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)