10 Şubat 2014 Pazartesi

Rapunzel Secret Saç Bakım Kremi Yorumum

Selamlar ,
Bu aralar instagramda ve blogda sık sık görmüşsünüzdür bu bakım kremini..Bende merak ettim ve bir numune de bana gönderdiler.
Yapılan yorumlardan sonra beklentim oldukça yükseldi.Dün denedim ve bu saç bakım kremini oldukça begendim.Çok farklı bi rengi var kömür rengi. Kömür Özlü oldugu için sanırım :) 
Üzerinde 10 dk bekletilip durulanması gerektiği yazıyo.Benon dk kadar bekletmedim daha az beklettim .Fakat etkisi gerçekten iyiydi.Normalde saç kremi kullansam bile saçlarımı açabilmem için serum kullanıyorum ama bu kremden sonra serum kullanmadım ve hala saçlarım yumusacık.
Merak edenler kesinlikle denemeli oldukça güzel.Uzun vadede onardıgı yazıyor ama bilemiyorum denemekte fayda var diyorum :)

Ürünün sitesinden  ürüne ulaşabilirsiniz.

3 yorum :

  1. Aa ne kadar ilginç bir krem kömür rengi olması özellikle :)
    Bu arada canım şu sıralar çok yoğun olduğum için blogla pek ilgilenemedim saç bakım rutinime bıraktığın yorumu gördüm ve geri dönemedim ona yoğunluktan :/ Mail atamadım bir türlü sana düzenleyip :) Hala ilgileniyor musun bilmiyorum ama bloguma yazdığımı aynen alıp kopyakayabilirsin :) eğer hala düşünüyorsan ben intro kısmını yazarım severek takip ediyorum senii öptüm kocamaan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olur canım soyle yapabiliriz yazını alırtım ben .Saçlarını cok begendim o yuzden yazmak istedim :)Bende öptüm haber veririm yayınladıgımda saçlarının fotosundan da çalarım ama :*

      Sil
  2. Ya kızlar saç uzatan bir ürün bilginiz var mı tavsiye edebileceğiniz???

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)