11 Ocak 2014 Cumartesi

Maybelline Master Drama Khol Liner / Akmayan Siyah Göz Kalemi

Merhabalar , 
Bugün hepimizin siyah bir kalemde aradığı özelliklerin toplandığı bu güzellikten bahsedeceğim...
Siyah göz kalemi kullanmayan bi bayan yoktur sanırım.Tüm gözüme her zaman uygulamasam da siyah göz kalemi kirpik diplerine göze derinlik katmak için çok işe yarıyor.
Bazen eyeliner olarak bazen dipliner olarak kullanıyorum.Bu kalemi tesadüfen görevli bir bayan göstermek istedi ve elime sürdü.Biraz bekleyin kurusun dedi.Ben o arada başka şeylere bakarken uzaklaştım gittim.Elimdeki kalemi denemek amaçlı sildim ve hiç bozulma olmadı.Bir kaç kere daha sildim bana mısın demedi.Tabi geri vitese atıp hemen gidip aldım kalemi :)
*Kalıcılığı oldukça iyi.Herhangi bir şekilde akma ya da dagılma yapmıyor.Bazı eyelinerlardan bile iyi.Makyajımı silerken çıkarmakta zorlandıgım ürünleri sevmiyorum ama bu ürünü kabullendim.Zaten tek dezavantajı bu sanırım.
*Sürümü yumuşacık bu yönünü çok sevdim.
*Gözlerimde yanma yaşarma gibi bi sorun yaratmadı.Bazı göz ürünleri gözlerimi yakıyor.The Balm ürünlerinde çok rahat ediyorum içeriklerinden dolayı.Bu kalemde benden on puan aldı .
*Açılınca çabuk bitiyor ya da benim aldığım biraz kısa mıydı anlamadım.Son bir tane kalmıştı çünkü.Daha 2 kez açmama rağmen kısaldı hemen.Bak bak bitmesini istemiyorum ya hemen mızmızlanma başladı :D
*Gün içinde akma , dagılma , silinme yapmıyor ve renk pigmentasyonu oldukça iyi.
Koyu makyajlarınızın vazgeçilmezi olacağından eminim.Eğer akmayan yumuşak siyah göz kalemi arıyorsanız kaçırmayın alın derim.


Fiyatı 22 civarındaydı sanırım.İndirimle daha uygun bir fiyata almıştım ben .Ama kesinlikle ücretini hak eden bir kalem diyebilirim.
Sizin önereceğiniz vazgeçemediğiiz bir göz kalemi var mı ?

11 yorum :

  1. Oldukça siyah duruyor O_o indirimde denk gelmiştim ama bakmamıştım pişman oldum şimdi -_- Bir daha ki indirimde denk gelirsem atlarım üstüne =D Güle güle kullan canım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemelisin canım seversin tesekkur ederim :)

      Sil
  2. Yok anam yok ben ne alsam akıtıyor en son avon supershock aldım oda göz altlarıma çok bulaştırmadı ama uçmuş gitmiş gözümden ,kirpik diğlerinde kalmış sadece :S :)) sen güle güle kullan tatlım bu kalemi , ha önerebileceğim Emily kalemleri var ! al bir tane pişman olmassın en pahalı markalara bin basar.Kışın güzel sabitliyor ama yazın sıcaktan gene az az akıyor göz altlarıma, yinede bayılıyorum !!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya bende emily kalemler akıyor diye dusunuorum denemiştim dokununca hemen yayılmıstı.Ama renkleri çok iyi ona bir şey diyemem.İlk gratise gidişimde aliyim bari :) Ben cok oynuyorum gozumle ona ragmen akmıyor bu kalem canım

      Sil
    2. Parfümerilerdede var tatlım ,alınca sürünce banada haber ver ama :) siyah al bir tane sonra göz içinde ve üzerinde dene bakalım seveceğini düşünüyorum ben :) Benim alerjim var ayriyettende en ufacık bir rüzgarda esintide hemen yaşarıyor,geçen beni gören arkadaşım ağladınmı dedi :))) suya dayanıklı bile aldım banamısın demiyorlar .

      Sil
    3. Benimde var canım hemen yasarır yanar.Belkide ondan akıyordur seninki.alıcam alıcam sonrada sana gostericem bak nasıl olmus diye :D

      Sil
  3. Hiç görmemiştim bu kalemi, en kısa zamanda alacağım :)

    YanıtlaSil
  4. ben de kullaniyorum malesef hic begenmedim. baya akiyor bende :(

    YanıtlaSil
  5. bugün google'daki ba$LIga güvenerek gidip drogeriden aLdIm bizde fiyatI 6,85 €...akmasIn da dedim razIyIm...eve geLir geLmez sürdüm...sonra yemek pi$irme ak$am yemegi faLan derken bakmaya fIrsatIm oLmadI...demin banyoda aynada kendimi görünce korku fiLminden sahne gördüm sanki...iLk tepkim "abbooooooow bu ne?" oLdu...pazartesi hemen götürüp iade ediyorum...rezaLet bence...bir kaLem ya akIyordur ya da akmIyordur, göze göre degiL zannImca :)

    YanıtlaSil
  6. kesinlikle akıyor maalesf. üstelik dışarda sıcakta falan da değildim.göz altıma pudra geçmekten pek hoşlanmıyorum.bilmem ondan mı akıyor.sadece üst kirpik diplerime sürmüştüm.kiprk dibinde sadece izi kaldı.sürekli gözaltımı kontrol etmek zorunda kaldım silip durdum :/ pastel dipliner bu konuda çok çok başarılı hiç akmıyor alta bulaşmıyor çabuk kuruyor ve allerji vs. de yapmadı ama paraben içerdiği için başka dipliner arayışına girmiştim ne yazııkki bu da olmadı :((

    YanıtlaSil
  7. Ben de bugun aldim, biraz once dustan ciktim. Sadece biraz goz altima akmis, oldugu gibi duruyor. Coook memnun kaldim. Bugune kadar kullandigim en kalici goz kalemi.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)