20 Aralık 2013 Cuma

Yarın Sınavım Var Kızlar

Selam herkese 
Yarın sabah İş Sağlıgı ve Güvenliği Uzmanlıgı sınavım var kızlar.Bu ikinci girişim olacak sınava birinvide de çok çalıştım ama sınav çok zor oldugu için geçemedim.Hem maddi açıdan hem manevi açıdan çok emek verdik ama olmadı umarım bu kez olur.Olur da bende artık işime gücüme bakarım ...
İyiki blog var sevdiğim insanlar var manevi desteğinizi eksik etmeyin lütfen.İyi niyet her şeyi değiştirir buna inanıyorum ben.
Sizlerden de dua istiyorum arkadaslar...Hayırlısıyla şu sınavı bi atlatayım inşallah dualarınızı bekliyorum :)
Ve;
diyorum...
Sevdiklerimiz dikkatsizlik ,ihmal ,suistimal nedeniyle zarar görmesin.Yeni yılda İş Güvenliği yasasıyla her işyeri daha tedbirli ve güvenilir olacak inşallah.

10 yorum :

  1. Geçen gün bizim kuruma iş güvenliği uzmanı geldi ve personelimize konferans verdi. Ancak sunum becerileri çok iyi değildi. Sen ve senin gibi isg uzmanlarına ihtiyaç var bence. Başarılar tatlım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah o günlerde gelir canım ya cok tesekkur ederim :)

      Sil
  2. haydi canım. inşallah güzel geçecek. yarın bize ne kadar iyi geçtiğini söyleyeceksin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah ablacım ya çok sagol iyiki varsınız :)

      Sil
  3. Aa canım başarılar dilerim. :)
    Bende ilerde girmeyi düşünüyorum o sınava. :)

    YanıtlaSil
  4. hadi bakalım başarılar canım :)

    YanıtlaSil
  5. Başarılar dilerim Merve'cim . Sınava girdin sanırım umarım iyi geçmiştir ve bu kez başarılı olmuşsundur. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkurler ablacım iyi gecti sınavım sımdı de baktım gecıyorum :)

      Sil
  6. Merhaba Mervecim (Merve Hanım demek istemiyorum çünkü senden yaklaşık 10 yaş büyüğüm garip geldi..) Sana kolay gelsin diyorum ve başarılar diliyorum ... Ben de çevre mühendisiyim ve şu ara ben İş güvenliği uzmanlığı için yeni kursa yazıldım ben de yakında o belge için sınava gireceğim bana da şans lazım oalcak herhalde. Üniversiteyi bitireli 10 yıl olmuş neredeyse ben de bilgi diye birşey de çalışma için sabır da kalmadı ya neyse hadi hayırlısı. Yıllardır bu belgeyi ilk alanlardan biri olmak için de çok şans çıktı karşıma ama ben hep elimin tersiyle itmiştim fakat şimdi çok çok daha önemli hale geldi bu belge. O zamanlar gençtim değerini bilemedim fakat alacağın her belge iş bulabilmen için önemli elbette. Umarım bu seferde geçeceksin sınavı. Çalıştıysan karşılığını alacaksın meraklanma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkur ediyorum Senay Abla:) Benden tecrubeli bi muhendissin tecrubelerinden faydalanmak isterim.Cok haklısın calısma konusunda ben yeni mezun olmama ragmen bana o kadar agır geldi ki çalışmak eziyet gibiydi beni itekleyen birileri olmasa calısamazdım.Sana calısma notu gonderim abla ben mailini bulabilirsem ...Sınavı gecıyorum 80 alıyorum ınsallah :)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)