1 Aralık 2013 Pazar

Gölgeli Göz Makyajı Örnekleri

Selam  
Bugün bakıp bakıp beceremediğim makyaj örnekleri ile karşınızdayım .Ben niye yapamıyorum bunları nasıl yapmışlar anlamıyorum ya :) İzliyorum yapıorum aynısını ama olmuyor :/ 
Neyse Bunlar begendiğim renkler ve makyajlar..Yapabilenlere örnek olsun :)











13 yorum :

  1. Selamlar olmamasinin sebebi renkli gozlu olmamaniz sanirim. BAKIN fotograflarin hepsinde renkli gozle calisilmis.Koyu renk gozlerde bende ayni durmadigini farkettim.Google makyaj Fotolarina bakin cogu maalesef renkli gozlu modellerle yapilan makyajlar.Goz acik olunca renkleri ortaya cikariyor.Lens takarsaniz ayni gorunyuyu yakalarsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben aciktan koyuya geçişi kastettim aslında.Gözüm renkli ama gölge tam olmuyor

      Sil
  2. Çok güzeller renklerde tam benlik genelde bende bu tarz yapıyorum göz makyajımı.. Sende yaparsın canım pes etme çalışmaya devam et ;) Yakın olsak ben gösterirdim sana daha kolay yapardın..

    YanıtlaSil
  3. iş çoğunlukla fırçada bitiyo bu gibi geçişleri yaparken, birde uyumlu renkleri tercih edersen ufak bir çalışmayla yapabilirsin emin ol :)

    YanıtlaSil
  4. İlk pınarlara açık sonlara koyuyu deniyorum deniyorum aynısı olmuyor :) Aynen izleyince çok kolay ama yapabilene aşk olsun canım :))

    YanıtlaSil
  5. Gözlerim o kadar küçükki böyle gölgeli makyaj yapsam bile gözükmüyor küçücük göz kapağımda :(

    YanıtlaSil
  6. Hello from Spain: great makeup. Interesting proposal. Keep in touch

    YanıtlaSil
  7. Böyle güzel makyaj yapmayı hiç beceremem açıkçası uğraşamam da ama yapan yapmış gerçekten ellerine sağlık kim yaptıysa çok ama çok güzel olmuş çok beğendim :) Yayınladığın fotoğraflara dönüp dönüp baktım bakmaya doyamadım resmen :)

    YanıtlaSil
  8. bende yapaıyorum ki anca kuaförde alıyorum soluğu:)

    YanıtlaSil
  9. çok güzel bunlar yaaa:) acaba elimizi korkak tuttuğumuz içinmi olmuo:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben niye olmadıgını buldum fırcalarımdan sanırım :)

      Sil
  10. Deniz kızı gibi olmuş hepsi, ne kadar güzel yapmışlar. Ben de bazen istediğim gibi yapamıyorum canım. Biraz daha profosyonelleşmeye ihtiyacımız var belki de üzülme :)

    YanıtlaSil
  11. hepsine bayıldımmmm! ben farklı makyaj yapsam bile hepsi aynı oluyor gibi geliyor bana nedense :D bu arada seni mimledim canım :) http://busrakkus.blogspot.com/2013/12/mim-en-sevdigin.html

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)