12 Kasım 2013 Salı

Mizu.com dan Saç Maşası Alışverişim / Babyliss C325E Sublime Touch

Selam kızlar,
Bugün bi alışverişimi paylaşacagım sizlerle.Ne zamandır saç maşası istiyordum ama alınca çok kullanıp saçlarımı yıpratırım diye almıyordum..Nasli nin blogunu bilmeyen yoktur heralde , o bi tane almış kendisine mizu dan.Memnun kaldıgını görünce bende alayım dedim.Kendisine de teşekkür ediyorum :)
Biliyorum çok yıpratıyor ama az yapıcam ya çok değil ayda yılda bir :p
Çok kıvırcık olsun istemedim ,daha doğal duran 25 mm lik Babyliss C325E Sublime Touch  aldım.8 sıcaklık ayarı var.Ben 6 da kullandım sanırım.İlk gün akşam denedim hemen.Dalgaları dogal ve iri tam istediğim gibi oldu .Sabah uyanınca biraz düşmüş ama hacimli ve güzeldi .Çok sevdim bu maşayı.
Bir de dalga biçimini göstermek istiyorum.Maşaya farklı sararak degişik dalgalar elde edebiliriz.


Aşagıdaki gibi dalga istiyorsanız maşayı dikey degil de yatay tutup sararsanız daha yumusak ve dogal dalgalar elde edebilirsiniz.Özellikle dipten yapınca daha hacimli oluyor.Ben bu dalgayı tercih ediyorum.
Combo wrap dedikleri Victoria Secret mankenlerinin saç dalgası sanırım :)


Burda yıpranmayı önlemek için maşaya perma kagıdı sarmıs..İyi fikir aslında .

Suan da mizu da indirim var .Ben alışverişimden memnun kaldım.Kargoya verildikten iki gün sonra geldi ürünüm.Ve hareketleri mail olarak bildirdiler.Bu yönlerini çok sevdim.
Sizde düşünüyorsanız http://www.mizu.com/babyliss-c325e-sublime-touch-sac-masasi burdan bakıp fikir edinebilirsiniz...




12 yorum :

  1. Güle güle kullan tatlım :)
    Ben 2-3 yıldır braun satin hair 7 ionec kullaniyorum iyon teknolojisi sayesinde saçlarımı hiç yıpratmıyor aksine bakım yapıyor

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım.
    Fotoğraflı bir yorum yazısı ekler misin acaba ilerleyen günlerde?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eklerim tabiki evde tadilat var çekemedim fotografını :)

      Sil
  3. Çok güzel bir fikirmiş perma kağıdı :)
    İyi günlerde kullan canım :**

    YanıtlaSil
  4. Canim guzel gunlerde kullan ama keske isi ayari sicsklik gostergesi seklinde olanlardan alsaydin . Onalar birazcik daha iyi. Bende babyliss ve braun satin hair 7 ionec kullaniyorum. Iyon teknolojisi gercekten sahane. Babyliss den de cok memnunum ama braun ile sacimi sekillendirdigimde saclarim daha bir parlak gozukuyor ama yipratmama olayina katilmiyorum . Bakim yapmayi gectim illaki yipratiyor. Cunku saca cok cok isi uyguluyorsun ne yaparsan yap yipranacaktir. Bakim yapma konusu ise ayri tabi ki yapmiyor braunda. Sadece iyon teknoojisi sayesinde saclarin daha az yipraniyor ve daha parlak gozukuyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haklısın canım ya digital göstergelı baktım ama en uygun fiyatlı olanı aldım açıkçası .Yoksa iyon teknolojilı olanlardan istiyordum .Katiliyorum sana yıpranmamasi imkansız kuruturken bile yıpranıyor :) özel günlerde masa iyi oluyor:)

      Sil
  5. güle güle kullan :) aklımda aynı seninki gibi bi fikir vardı, verdiğin örnekler çok güzel olmuş, sendeki sonuçlarıda görmeyi çok isterim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda tatlım :)Sevindim işe yaramasına ...

      Sil
  6. ben remington kullanıyordum saçlarımı kestirmeden önce
    ama bu babylish kullanıp memnun olan çok da çok
    güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  7. Combo wrap dediği saçı maşaya sarmadan önce kıvırmış öyle maşaya sarmış bu dalgayı elde etmek için, denemek isteyenleri bilgilendirme amaçlı yazıyım dedim :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)