21 Kasım 2013 Perşembe

Erkekler İçin DIY Hediye Önerileri

Merhaba Kızlar ,
Benim en çok düşündüğüm kafa yordugum konulardan birisidir bu.Çünkü hediyelerin orjinal olmasına önem veririm.Hele de özel bir günse ve sevgilime hediye almam gerekiyorsa aylar öncesinden başlarım ne yapsam ne yapsam diye düşünmeye..
Bugün arastırma yaparken buldugum farklı hediye alternatiflerini sizinle paylaşmak istedim.Belki fikir olur yardımcı olur sizlere.Bazen çok zor olabiliyor hediye almak...
Klasik hediye secenekleri arasında saat gömlek kol düğmesi anahtarlık vs var.Atkı örmek , kazak örmek de olabilir.Oyun oynamayı seviyorsa yeni çıkan bi oyun alabilirsiniz.

Kutuya kendiniz yazı yazacagınız bi bardak da koyabilirsiniz..Her sabah uyandıgında bu bardagı kullanmak hoşuna gidecektir.Kullanmazsa kafasında kırın zaten :)
 Şarkı sözü yazabilirsiniz...

Bu da çok güzel bi sunus şekli siz içine yüzük yerine başka bir şey koyarak veebilirsiniz.Ama Yüzük koyup seni seçtim demek çok manidar..Erkekler yapmalı :)


Güzel bir akşam yemegi için etrafa minik mumlar serpmek çok güzel bi fikir olabilir...


Minik bi şişenin içine not yazıp anahtarlık olarak hediye edebilirsiniz...


Bu da şirin bi kart örnegi,katlanılabilir şekilde yapılırsa da güzel olabilir..


İskambil kağıtlarına onu neden sevdiğinizi yazıp hediye edebilirsiniz..


Kim demiş erkeklere buket yapılmaz diye :) Çiçek yerine sevdiği çikolatalardan ve mini içkilerden bir buket hazırlayabilisiniz.Alkol kullanmıyorsa içki yerine daha farklı şeyler konulabilir.


Bunlar benim pinteresttan buldugum fikirler..Sizinde fikirlerinizi bekliyorum..:)

14 yorum :

  1. Pokemon topu içi yüzüğe bayıldım yaaaaaa hahahahah eğlenceli :)))
    Ouf sevdiceğin doğum günü yaklaşıyor ne alsam ki ben merveee :( kendim hazırlayabilceğim rahat bir ortamım yok kuru dışarda bir yemek esnasında vereceğim bir şey olcak .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman sevdiği şeyleri analiz et , ya da kıs geliyor eldiven atkı bere klasiktir .Sende üzerine baş harflerini işlersin özel olur böylece :)

      Sil
  2. meselaaaa kişiye özel nakışlı gömlek olabiliiiiiiir, içinde ikinizin resminin olduğu bi kol saati olabiliiiiiiiiiiiiiiir....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eveet bende baş harfli mendil düşünmüştüm :)

      Sil
  3. Erkeğe hediye almak bir dert gerçekten..

    YanıtlaSil
  4. kücük anahtarlık olayı kafama yattı=)
    biz birbirimize süroriz yapamıyoruz zaten ya o yakalıyor ya da ben=))

    YanıtlaSil
  5. En sondaki buket fikrine bayıldım ve not aldım ben çok tatlıymış :)

    YanıtlaSil
  6. Bukete bayildimmm:)) yilbasi geliyor kara kara dusunuyordum . 100reasons why i love you diye bende yaptim ve 20 tane bilmece hazirladim her bir bilmece baska bir yere yonlendiriyo ve baska bir bilmeceye sonunda da 100reasins why i love you ya upasiyor. Ama fikirlerim bitmisti :) tek atimlikti silahim :)))) guzel fikirler aldim senden tesekkur ederim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gercekten yılbaşı için buket süper olabilir...Bu ardaa supersin bilmece olayını cok merak ettim dogrusu :) Ben tesekkur ederim guzel yorumun için :)

      Sil
  7. Şu minik şişelere bayıldım :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)