4 Kasım 2013 Pazartesi

Down Under Argan Yağlı Saç Bakım Serumu

Merhaba herkese :)
Saçlarımızın elektriklenmemesi , kırılmaması,ısı kaynaklı işlemlerden korunması ,parlaması ,kolay taranması,beslenmesi için çoook güzel bi ürün yapmış Down Under natural's...


Ne zamandır almak istediğim Down Under Argan Yağlı Saç Serumu nu aldım ve kullandım .Oldukça memnun kaldım .Nesinden derseniz :
*Oldukça bereketli bi ürün bi pompa tüm saçıma yetiyor..Ayrıca saçı agırlastırmıyor ve saçta yaglı bir his bırakmıyor.
*Saçlarımın uçları orealli oldugu için oldukça kırık ve çok dolaşıyor.Bu serumla taranmasını oldukça kolaylaştırıyorum.Kırıkların çözümü kestirmek :/
*İnce telli saçlarıma hacim veriyor daha dolgun gösteriyor.
*Argan yağı içerdiği için parlaklık veriyor.
*Vitamin E içeriyor.
*Omega 9 ile saç kırıklarını onardıgı yazıyor ama saç kırıklarını onaran bir şey görmedim bugüne kadar varsa söyleyin lütfen :)
Ben saçlarıma krem kullanmıyorum yıkarken sadece bitkisel şampuan kullanıyorum.Duş sonrası Bu serumu kullanıyorum.Taranmasına oldukça yardımcı oluyor..Saç diplerim kendi orjinal saçım fakat uçları boyalı .Bu yüzden uçlar ekstra bakım istiyor..Bunun için serum oldukça kullanışlı.
Denemeyi düşünenlere tavsiye ederim..

Hazır saçla ilgili konu açmışken sizlerden bi konuda fikirlerinizi istiyorum.Saç diplerim zaman zaman agrıyor ve çok kaşınıyor.Kuru oldugu için kaşınıyor sanırım.Duştan çıkınca bile kaşınıyor.Şampuanla ilgisi olmadıgını da tespit ettim.Kepekte  oluyor.Sizce ne yapmalıyım.Bakımına dikkat ediyorum ama kepek ve kasıntı geçmiyor:(

Çekilişime Katılırsanız Çok Sevinirim tıktık

19 yorum :

  1. Ben aynı markanın argan yağlı vücut losyonunu kullanıyorum ve çok memnun kaldım . Saç serumu da alınacak listeme eklendi paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. tavsiyen için teşekkür ederim canım :) bende bu ürünün bir serisini denemiştim gayet güzel bir ürün. Gerçi ben biraz diplere sıktığım için kepek oldu :)) neyse bu arada bence bir doktora görün derim egzama tarzı birşey olabilir mi?? çünkü anlattığın kadarıyla saç derin hassaslaşmış. benimde bir ara kaşıntım vardı. masaj yaparak sürebileceğim bir losyon vermişti doktor. doktor şart, geçmiş olsun. öpüorumm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım gitmem gerekecek canım tesekkur ederim yorumun için :)

      Sil
  3. Bende bu ürünü çok merak ediyorum canım elimdeki ürünler bittikten sonra set olarak alıp denemeyi düşünüyorum, kırıklara gelince evet kestirmekten başka çare yok bence de :')

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemelisin bence .bende merak ettim aldım iyiki almışım :)

      Sil
  4. Şampuanından inanılmaz memnunum ipek gibi yapıyor saçlarımı ve ince telli olduğu için dolgun gösteriyor , bunuda kullansam üstüne muhteşem olacak desene :) alınacaktır.

    YanıtlaSil
  5. canım ya bende bu serumu pek beğenmedim saçlarım uzun baya 3 pomp sıkıyorum yine de bana mısın demiyor yatıştırmıyor bir türlü kokusu çok güzel ve çok bereketli tamam ama tekrar alabileceğim bir ürün değil benim avonun serumundan daha memnundum ben

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende avonun serumunu çok begenmiyordum canım .Fena değil ama etkisi uzun sürmüyor gibi geliyor bana.Bu serum daha kalıcı etkili sanki :)

      Sil
  6. ben denemedim bunu
    marka son zamanlarda adından inanılmaz söz ettirir oldu
    arkadaşım eczanesinde satıyor bi sorayım inceliyim bakayım :)

    YanıtlaSil
  7. Slm saç derisindeki kaşıntı ve hassasiyete lush snack oil ve lush hair dr muazzamm bir deneyin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adana da yok sanırım ama bakacagım ilk fırsatta tesekkurler :)

      Sil
    2. Saç diplerindeki kaşıntı, yağ birikimi ve kepek katmanlarından oluşuyor olabilir. Benimde böyle bir sorunum vardı bir kaç ay önce. Çok kolay bir yöntemle çözdüm. Bir banyoda kullanacağın kadar (2 veya 3 yıkamalık) şampuanı minik bir kaseye dök. Önceden mutfak havanında 2 aspirini (20 liği 1,5 TL) un haline getir. Şampuana dök. Saçını bununla yıka. Son yıkamada vücudunu yıkadığın süre kadar zamanda saçını köpüklü halde beklet. Durula, hepsi bu kadar. Ben ilk iki kullanımda rahatladım. Ayrıca, bulabilirsen Çankırı kaya tuzunun yemeklik (yani dövülmüş) olanını, (kaya tuzunda 84 çeşit mineral olduğu için çok çok faydalı, araştırın derim...) duruladıktan sonra bir avuç kadarını saç diplerine hafifçe saçlarına zarar vermeden ama biraz bastırarak masaj yap. Tuz olayı banyodan sonra biraz yanma hissi ve çok fazla sertlik veriyor, Ama ben bunu Down Undersin Argan Yağlı Kremiyle çözdüğüm için dert etmiyorum.Sonuçta saç diplerim arındı, dökülmem durdu, uzama ve gürleşme başladı. Varsın sertleşsin, buna razıyım. Avuç avuç dökülüyordu. Bu uygulamalar saç köklerinde birikmiş sebumu söküp atacağı için kepek sorunu çözülmüş olacağı gibi, diğer besleyici tüm saç bakımları (bitki yağları, bitki suları, mayalı, vitaminli, veya kimyasal hangisini yapıyorsanız hiç farketmez)öncesinde saç köklerini temizlediği ve o artık şimdi çoğu eczane ve büyük aktarlarda gördüğümüz ve bize pahalı pahalı ürün satmak için bedava yaptıkları saç analizi ekranda gördüğümüz yağdan tıkanmış gözenekleri açtığı için, o bakımların faydasını daha çok göreceksin. Trafiği açmadan arabalar ilerleyemez, öyle değil mi? :) Ondan sonra gelsin uzamalar, gelsin gürleşmeler, gelsin canlanmalar. Ama istikrar şart.

      Sil
  8. Hello from Spain: interesting hair product. Keep in touch

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Welcome Marta :)thanks for comment..See youu :*

      Sil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç diplerindeki kaşıntı, yağ birikimi ve kepek katmanlarından oluşuyor olabilir. Benimde böyle bir sorunum vardı bir kaç ay önce. Çok kolay bir yöntemle çözdüm. Bir banyoda kullanacağın kadar (2 veya 3 yıkamalık) şampuanı minik bir kaseye dök. Önceden sarımsak dövecinde 2 aspirini (20 liği 1,5 TL) un haline getir. Şampuana dök. Saçını bununla yıka. Son yıkamada vücudunu yıkadığın süre kadar zamanda saçını köpüklü halde beklet. Durula, hepsi bu kadar. Ben ilk iki kullanımda rahatladım. Ayrıca, bulabilirsen Çankırı kaya tuzunun yemeklik (yani dövülmüş olanını) duruladıktan sonra bir avuç kadarını saç diplerine hafifçe saçlarına zarar vermeden ama biraz bastırarak masaj yap. Tuz olayı banyodan sonra biraz yanma hissi veriyor, ancak kesinlikle kaya tuzunda 84 çeşit mineral olduğu için çok çok faydalı. Bu uygulamalar saç köklerinde birikmiş sebumu söküp atacağı için kepek sorunu çözülmüş olacağı gibi, diğer besleyici tüm saç bakımları öncesinde saç köklerini temizlediği ve o artık şimdi çoğu eczane ve büyük aktarlarda gördüğümüz ve bize pahalı pahalı ürün satmak için bedava yaptıkları saç analizi ekranda gördüğümüz yağdan tıkanmış gözenekleri açtığı için, o bakımların faydasını daha çok göreceksin. Trafiği açmadan arabalar ilerleyemez, öyle değil mi? :) Ondan sonra gelsin uzamalar, gelsin gürleşmeler, gelsin canlanmalar. Ama istikrar şart.

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)