9 Ekim 2013 Çarşamba

VICTORIA SECRET MANKENLERİNİN HACİMLİ SAÇLARININ SIRRI

Merhaba kızlar


Bu yazıyı daha önce okumustum ve sizler için tekrardan aradım buldum.Yazıyı okuduktan sonra gittim saç köpüğü aldım bakalım işe yarayacak mı .

Çünkü benim saçlarım ince telli ve düz , diplerden hacimli olmasını istiyorum .Mümkünse kafama yapışmasın ya ..O kadar bakım yapıyorum , saçlarıma harcadıgım parayla çeyiz düzerdim be :)))))) 

Çok bir şey istemiyorum yani kafama yapışmasın , çatallanmasın kırılmasın yeter :) Parıldamasına gerek yok :)

 Şu güzelliğe ne yapsan yakısır ya...

Gelelim Victoria Secret mankenlerinin Saç Uzmanı Orlando Pito nun tavsiyelerine fikirlerine ;

“Saçlar uzun olmalı, hacimli olmalı, dalgalı olmalı ve ışıldamalı. Biz kadınların, özellikle meleklerimizin kesinlikle oyuncak bebekler gibi görünmesini istemiyoruz. Doğal olmalılar. Böyle daha seksi, değil mi?”

Victoria’s Secret’ın kızlarını kapak modellerinden, amigolardan ya da Playboy güzellerinden ayıran da bu. Onların kusursuzluğunun sırrı doğallıkları… Saçların doğal yapısını bozmamak da bu işin ilk kuralı sayılıyor.



“Hacimli saçlar için saç kremini sadece kulak memesi altı için kullanmayı da unutmayın. Krem saçlarınızı ağırlaştırır ve sönük görünmesine neden olur.”

“Saç köpüğü adında çok yararlı bir kozmetik icat var, mutlaka kullanmalısınız. Duştan sonra saçlarınızın fazla suyunu havluyla aldıktan sonra hafif sertlilk derecesinde bir saç spreyini saç köklerinize sıkın. Sonra köpük, bol bol köpük…

Omuz hizasında ya da daha uzun saçlarınız varsa bir mandalina büyüklüğünde köpüğe ihtiyacınız olacak. Dalgalandırın, saçınızın ayrımını hazırlayın ve kurumasını bekleyin ya da kurutun. Çok ıslak saç, saç kurutma makinesiyle kurutulmamalı, bunu da unutmayın.”

“Formülü zor değil: Bulabileceğiniz en iri fırça, en iyi fırçadır. Plastik dişli olanlarından almayın, Bunlar ısıda zarar görür ve saçlarınıza da zarar verirler.”

Pito’nun tavsiyesi: Ibiza Hair EX 5



“Saçlarınızı kurutmak için değil, hacim vermek için fönleyin. Bunun içinde önce başlığı çıkarın. Saçlarınızı öne atın. Parmak uçlarınızla saçlarınızı tararken fön sadece yere doğru bakmalı. Yani onu elinizde sallayıp durmayın. Akım yukarıdan aşağı olacak.”

“Bunlar eski moda değildir, süperdir. Yapışkanlı bigudiler kullanın. Gece yatmadan önce saçlarınızı sarın ve rulolara saç kurutma makinesi tutun. Sabah açtıktan sonra da saçlarınızı öne atarak diplerde yine saç kurutma makinesini gezdirin.”

“Haftada bir kez saç yapınıza uygun maskeler kullanın. Zeytinyağının gücüne de inanın. Güzel görünmek istiyorsanız biraz zaman ayırmanız gerekecek.”

Kaynak:Kadınlarvemoda.com

19 yorum :

  1. Bugidi şu zamana kadar hiç kullanmadım biliyomusun ? aslında birgün kullanmak lazım senın bu yazından sonrada denemek ıstedım acıkcasııı :) öpüyorumm :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay bende gecen sene kesfettim canım bi arkadasım sureklı yapıodu bana da aldırdı..Gercekten maşayla yıpratmaya hiç gerek yok saclarıma gliss sıkıorm sonra sarıp yatıyorum sabah lüle lüle :D denemelisin arada iyi oluor:)optüm bendeee :*

      Sil
  2. Çok bilgilendirici bir yazı olmuş tatlım ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. çok iyi yazı,teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. ben yapıskanlı bigudilerle uyuyamıyorum ya bende mı bır sorun var acaba 5 dk dalıyorsam uykuya yarım saat nasıl yatsam dıye donup duruyorum :) sunger bıgudılerlede sabaha bonus kafa olarak uyanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha bende süngerle yaıorum ama onlar bile rahatsız ediyor.Kısa sirede Sekil almasını istiyorsan gliss sık saclarına öyle sar.Hemde hemen bozulmuyor:) Bi şe sorcam ya o yapıskanlı bigudileri açarken sac elektrıklenıyor mu bozuluyor mu lüle o yüzden almadım ben :/

      Sil
    2. Ya biraz çekiştiriyorsun saçı kurtarmak için o yüzden elektirkleniyor sonra her bir lüleyi elinle düzeltmen gerekiyor birde tam durmuyor insanın kafasında saçın hepsini saramıyorsun yani bir yere kadar sarıyorsun sonra yapışkanı saç dolduğu için geri kalanını tutmuyor :) şu sılanın klibinde olan görüntüyü hiç bir zaman yakalayamadım mesela :)

      Sil
    3. HADİ YA İYİKİ ALMAMISIM AZ ONCE ALIORDUM :) buyuk oluo o cırt cırtlılar o yuzden alacaktım dalgalı gorunsun diye :)Sılanın kilibinde ki gibi zor zaten ya kız hopluo zıplıo bıgudı hala aynı :D

      Sil
  5. çok güzel bi yazı olmuş saçlarımın yapışmasından bıkmış durumdayım:) tşkrler:)

    YanıtlaSil
  6. Saçlarım bir türlü hacimlenmiyor, yapısı gereği cok da kurular. TV'de geçtiğimiz gün badem,hint,susam,jojoba vs bunların yağlarının iyi geldiğini duymuştum haftada 3 gün diyordu. Umarım iyi gelir aldım denedim bir kere. Bu akşam da yine deneyecegim :)

    YanıtlaSil
  7. Evet canım çok güzel yapıyor o yağ karışımı dolgunlastıriyor yine yap benim saçlarım da senin ki gibi.kuruturken başını eg ters kurut bir de

    YanıtlaSil
  8. Çok beğendim yazını. Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel bi yazı olmuş! Acaba günümüzde bigudi nerden bulabilirim.. Bir de hangi köpüğü aldın? İşe yaradı mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canım :) Rossmanndan Isana Hacim Veren Saç köpüğü aldım.Banyo sonrasında diplere uyguladıgım zaman işe yarıyor ama ooo denilecek kadar değil.Suan kahküllerime yapıyorum köpüğü yapışmıyor memnunum canım :) Bigudileri gratis watsons gibi yerlerde bulabilirsin canım

      Sil
    2. Saç tipimiz aynı sanırım deli ediyo beni yapışınca o yüzden kahkülden uzak duruyordum birkaç yıldır ama geri dönmek istiyorum. Dediklerini yapıcam çok teşkür ettim;))

      Sil
  10. elbette bu bilgiler çok işe yarıyor ama victoria's secret backstage'inde bütün kızlara ek saç takıyorlar öyle dolgun durması için yoksa bu bilgiler saçlarımızı onlarınki gibi yapmıyor maalesef :)

    YanıtlaSil
  11. Merhaba, günümüzde pek çok kişi kellik ve saç dökülmesi gibi sorunlar ile yakınıp durmakta! minoxidil saç çıkarıcı ile kısa süre içerisinde eskisinden daha güçlü ve gür saçlara sahip olmak artık çok kolay. Ben kullandım gerçekten çok işime yaradı teşekkür ediyorum. Herkese tavsiye ediyorum. Kullanılması gereken en iyi saç çıkarıcıdır.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)