12 Ekim 2013 Cumartesi

KADIN KAHVEHANESİ :)

Merhaba bugün muzdarip oldugum bi konudan bahsedeceğim.Evimizin yanında halı saha oldugu için her gece Hadee beee ! Pas veer ! ........ !............! gibi cümleler duyuyorum.Bazen gercekten çok sinir bozucu oluyor.Geçen gün çıktım izledim koca koca göbekli orta yaşlı abiler ,dayılar futbol oynamaya çalışıyor.Önce sinirle şunlardan kurtulamadık dedim ama sonra düşündüm.İnsan spor yaparken birçok şeyi unutuyor kafa dagıtıyor.Özellikle erkekler futbol , basketbol ,fitness gibi sporları yapınca deşarj oluyorlar.
Abim hep "Kadınlar için her şey detaylıca düşünülmüş ,çok fazla çeşit var sizin için.Ben bi magazaya gidiyorum bi tane düzgün bir şey bulamıyorum ."der.
Bende aynı fikirdeyim ama erkekler konusunda.Erkeklerin beraber olacakları eglenecekleri stres atacakalrı çok yer var.Ama bizim için yok.En basitinden kıraathane diye bi yer var ya :) Oturup aksama kadar cay içerek okey oynadıkları yer :)
Bir gün çok param olursa kadınların hoşça vakit geçireceği bir çok zevke hitap eden bi mekan açmak isterim..İsteyenler bi köşede oyun oynasın ,bi köşe de güzellik bakım olsun , bi köşe de fal bakılsın , bi köşe de kitaplar olsun ,diğer köse de çeşitli hobiler ile ilgili çalışmalar olsun.
Çok mu şey istiyorum ya :))))))
Kadınlar dedikodu ve alışverişle stres atmasın sadece :)
Aynı zevkten insanlar bir araya gelebilsin böyle bi mekan sayesinde...


Bizim yapabilceğimiz daha fazla spor aktivite olsa keşke ..Tenis oynamak istiyorum ama raketim yoook..
Aklıma geldi yakınmak istedim bu konudan .Sizin yakındıgınız seyler var mı :) Belediye baskanı olunca hemen gercekleştirecegim :P :)

14 yorum :

  1. Merveciğim evet kesinlikle katılıyorum. Keşke biz kadınlara da yönelik gidip takılabilecdğimiz ve sosyalleşeceğimiz bir yerler olsa.
    Çok büyük eksiklik..
    Sevgiler selamlar..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ablacım ya biz de kıraathane istiyoruz :) Burdan belediye başkanına seslemiyorum ..Kadınlara sahip çıkalım :D

      Sil
  2. Süpersin Merve ne güzel bir yazı omuş:)
    Özlemciğime de katılıyorum keşke olsa.
    Ama bizdeki mantık sosyalleşme denilince gün yapmak :)
    Allahtan Belediyelerin kursları var o da bir derece sosyalleşmek .
    Ama bende daha fazla spor imkanı istiyorum :)
    Kocaman öpüyorum seni canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen ablacım spor için parklara aletler yapıldı ama yeterli değil bence kadınlar için kapalı spor salonları olmalı .Bende cok seviorum halk egitim kurslarını.Okuldayken porselen çiçek yapmıstm :)Bende optum :) Tesekkur ederim yorumun için.

      Sil
  3. Kuzucum,
    ben bu Kadın Kahvehanesi fikrine bayıldıııııııııııııımmmmmmmm..
    Sen böyle süper şahane bir mekanı planlamaya devam et! Ortak ararsan, hemen varım!
    Muckkkkkkkkkksssssss..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha tesekkur ederim canım benim , hazırlıklara devam :P Bitince haber vericemm :p öptüm seniii

      Sil
  4. çok güzel bi yazı olmuş yaa ellerine sağlık, lazım bi kadınlar kahvesi gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canım :) Bence de sart :)

      Sil
  5. Merve Hanım siz bir adınlar kıraathanesi açarsanız seve seve geliriz valla :))

    YanıtlaSil
  6. Görsel çok hoş , öyle bir kahvede bir okey çevirmek isterdim doğrusu:)

    YanıtlaSil
  7. Eklediğin fotoğraftaki gibi bir yer açarsan bizler de gelebiliriz :) bence de her kadının çok güzel yapabildiği birşeyler vardır, elişinin bir milyon çeşidi var, resim, iğne, iplik, şiş, ahşap boyama, hiçbirini yapamam diyen spor yapsın, bir yardım vakfına üye olsun faydalı işler yapsın. Bize verilmiş kısacık ömürde bizden geriye birşeyler kalsın. Torunlarımızın evinde "Bu da anneannemden kalmıştı" diyebilecekleri bir obje olsun, benim gözlemlediğim, yalnızca şu blogdaki kadınlar üretiyor, bir de köylerdeki teyzelerimiz hala dantel örüyor. Şehirde yaşayan, çalışan bayanlar ev ve iş arasında monoton bir hayat yaşayıp, 5 yıl sonra da boşluk ve sıkıntıdan antidepresan kullanıyor. Ama şu bir gerçek, o amcaların oynadığı futbol gibi, bizim de ilgilendiğimiz her hobi bizim için etkili bi antidepresan niteliğinde :) Uzun oldu yazım kusura bakmayın artık :) ben de bloğuma beklerim, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkur ederim yorumun için ,gercekten sana cok katılıyorum .Yeni nesillere kalabilecek kültürel şeylerin azalması cok üzücü,Özellikle el emegi her şeyin.Bir şeylerle ugrasmak ilgilenmek resmen insanı yeniliyor.Üretmek her insana iyi geliyor buna devam edenlerin yani üretenlerin cok daha mutlu ve hayata baglı oldugu cok acık.Malesef iş kadını olduktan sonra hayat kosusturmaca ile geciyo ve bunlar unutulup gidiyor keşke böyle olmasa...

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)