9 Eylül 2013 Pazartesi

FİYTO GİNSENG ÖZLÜ ŞAMPUAN

Selam herkese
 Fiyto Sarmaşık Özlü Şampuan kullanmaya başladıktan sonra saçlarmdaki uzamanın hızlandığını şu postta anlatmıştım.
Sarmaşık Özlü bittikten sonra Dogal Ginseng Özlü Şampuan kullanmaya başladım.Açıkçası ben bu üründen bu kadar iyi bi performans beklemiyordum .Fakat içeriğinde bitkisel çzler bulunması sebebiyle gerçekten işe yaradı.
Banyodan önce kullanlan  serumu şampuanın yanında hediye veriliyor.Serum tabi daha önce bitiyor fakat serumun etkisi hoşuma gitti.İçindeki bitkiler saç diplerinde kan dolaşımını arttıyor ve saçların daha canlı ve saglıklı olmasını saglıyor.
Sarmaşık Özlüden memnun kaldıgım kadar bu Ginseng Özlü Şampuandan da memnun kaldım.Yaz aylarında oldugum için her gün saçlarımı yıkıyorum ve her yıkamada bu şampuanı kullanıyorum..
Merak edenlere tavsiye ederim...


Ürünün vaadleri de bunlar:


Fiyto Şampuan içerisinde bulunan %100 doğal bitki özleri, ısırgan otu özü ve vitaminler sayesinde saç dökülmesine neden olan “DHT” birikimini saç derisinden arındırmaya yardımcı olur. 
Isırgan otunun hammaddesi olan “Quercetin” saç derisinde yağlanmayı düzenler. Zayıflamış saçları tahriş etmemek açısından pH 5.5 değeri saç derisinde ideal dengeyi düzenler. 
Hiçbir kimyasal boya ve koku maddesi içermez.
 Antioksidan E Vitamini ve A vitamini ihtiva eder ve saç köklerini yeniden yapılandırır. %100 bitkisel hammaddeler sayesinde saç derisindeki kan dolaşımını düzenler. Fiyto dökülmeye karşı saç losyonu, Şampuanın içerisinde bulunan hammaddelerin yoğunlaştırılmış bir şekilde losyon formuna getirilmiş halidir. 

Fiyto Losyon saçlarınızın sağlığı için gerekli tüm vitamin ve mineralleri kısa bir süre içinde saç köklerinize ulaştırır.Saçların sağlıklı uzaması ve yeniden canlanması için kesinlikle denemeğe değer bir saç ürünüdür.

Kullanımı: Normal şampuan gibi kullanılır. En iyi sonuç için haftada en az 3 kez uygulanmalıdır. En iyi sonuç için Losyonu ile beraber kullanılmaktadır.

4 yorum :

  1. Ben de aynı ürünün sarımsak özlüsünü kullanıyorum. Dökülmeyi önleyici o da. Çok memnun kaldım hatta bloga da yazmıştım. Gerçekten güzel bir ürün bana iyi geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bundan sonra onu denicem merak ediyorum canım gerçekten gibi şampuan:)

      Sil
  2. Lütfen bana yardımcı olun çok ama çok dökülüyor 6 ay boyunca otacının şampuanlarını kullandım çok faydası oldu yine dökülmeye başladı

    YanıtlaSil
  3. Üsteki şikayeti olan kişiyim bana ulaşırsanız sevinirim otacının şampuanını kullanan kişi
    0535 286 76 49 Fevzi Kızılkaya

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)