3 Ağustos 2013 Cumartesi

KAN GRUBUNA GÖRE KARAKTER ANALİZİ

Merhabalar...

Sizlere çok sevdiğim birinin yazdığı bir kitaptan bahsetmek istiyorum.Uzun yıllardır edebiyata ve okumaya düşkünlüğü,her bilgiyi özenle kaydetmesi birgün kitap yazacağının sinyallerindendi ..Sanırım edebiyata düşkünlük bizim ailede genetik.Bende şiir yazarım küçüklüğümden beri.Belki de babamdan geçen bir özellik bu.Makyaj blogu açmadan önce bir şiir blogu açmıştım ama zamanın sayfalarında kirlendi gittii :))))))
Konumuza gelecek olursak ;
Kan gruplarına göre karakteristik özelliklere geçmeden önce önsözden biraz alıntı yamka istiyorum.


***
Ait olduğunuz kan grubu sizi genetik olarak belirgin parmak izi ve genlerinizle birebir tanımlar.
Ait olduğunuz kan grubu kim olduğunuz,ırk,kültür ve yetiştiğiniz coğrafyadan daha güvenilir bir ölçüttür.
Ait olduğunuz kan grubunun ferdi özelliklerini,beslenme ve hayat düsturunuz olarak kabul ederseniz,daha sağlıklı ve doğal olarak ideal kilonuzda kalırsınız.Bunun sonucunda yaşlanma sürecini otomatik olarak yavaşlatmış olursunuz.

Kan grubuna göre karakter özellikler

0 kan grubundaki kişiler: Dinamik huzurlu çalışkan konuşkan sıcakkanlı ve işlerinde son derece tutarlı kişilerdir.Diakkat çekmeyi ve paylaşmayı severler.Hırslı ve otoriter yapıları nedeniyle siyaset alanında başarılılar.Bu grubun kadınları ise oldukça ateşli.Çok kolay aşık olurlar.Aynı şey sıfır grubu erkekler için de geçerli , iyi aile reisi ve yatakta da mükemmel bir sevgilidirler.
0 kan grubu olan her insan Allah vergisi bir iyimserliği dayanıklılığı gücü kendine güveni cesareti ve sezgiyi genetik olarak içinde barındırır.
Bünyesi sağlam ,iyimserlikle desteklenmiş liderlik özellikleri ve başarı için gerekli güdüler sıfır grubuna ait önemli bir mirastır.Sıfır grubu ileriye dönük yönüyle risk almaktan da çekinmeyen bir karaktere sahiptir

A kan grubundaki kişiler : Mükemmel birer planlamacıdırlar.Dışa dönük bir karakterleri vardır.Aşırı kuralcı oldukları da söylenebilir.En büyük hataları ise bazı durumlarda çifte standart uygulamları olabilir.Bu nedenle bazı durumlarda iki yüzlülükle suçlanabilirler.Fazla üretici değiler ve yaşamadan önce anlama taraftarıdırlar.Kolay kolay aşık olmuyor .Ama bir kez sevince tutkuyla sarılıyor.Romantik ve gururlu.
A kan grupları gerilimli bir yapıya sahip olduklarından sıkıntıları içlerine atarlar.Gerilimleri çok artarsa tedirgin olarak ,her şeyi ferdi boyutta algılarlar.
A grubu insan ılımlı düzenli yasalara saygılı kendilerine hakimdir.En önemli özellikleri paylaşımcı olmalarıdır.

B kan grubundaki kişiler : B kan grubu insanı gelişmiş empati yeteneğine sahiptir.B grubuinsanı için doğal karmaşık psikolojik ve duygusal durumlar önemlidir.
B grubu insanında rekabet ve savaşçılık pek yoktur.Buna rağmen akıl barış , psikolojik  güç ve savaşa hazır olma durumlarıyla donatılmış gibidir.B kan grubu kültürel olarak Haberler eğitim filmleri ve belgeselleri ilgi ile takip eder.
B gurubu insanı kültür din akıl ile ruh ve maddenin karışımını temsil eden bir karaktere sahiptir.

AB kan grubundaki kişiler : Cömert ve paylaşmasını sevne kişilerdir.Çevrelerini çok iyi gözlemleyen duyarlı kişilerdir.Çünkü AB grubu ,hassas A grubu ve dengeli B grubunun bileşiminden oluşmuştur.Bu bileşimden dolayı parca parca karakterden oluşuyor diyebiliriz.
Olaylara büyük bir açıklıkla bakarlar.Hayatta en sevmedikleri şey tembellik , sıradanlık ve hareketsizliktir.İşini aşkın önüne getirmeleriyle ünlüdürler.Ürettikleri enerji ve fiziksel çabayla üretime karşı en doğru psikolojik cevabı veren kişilerdir.
Diplomat ve halkla ilişkiler uzmanları daha çok aB grubundan çıkıyor.AB grubunun diğer gruplardan farkı en çekici,ilginç ve karizmatik olmasıdır.Malesef aşk konusunda pekde şanslı değildirler.


***

Şimdilik bu kadar bi sonraki postlardan birinde Kan grubuna göre beslenme den bahsetmek istiyorum.Umarım sizin için faydalı olmuştur.Kitaptan edinmek isteyenler monsoon1718@gmail.com  adresinden bana ulaşabilirler :)


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)