10 Temmuz 2013 Çarşamba

Mecitefendi Saç Bakım Yağı

Günaydın herkese :) Bugün çok beğendiğim bi saç bakım ürününden bahsetmek istiyorum.Bugüne kadar birçok bakım yağı kullandım .Argan yağı, elidor saç bakım yaği,bemiks ampul-sinameki-badem yağı karışımı,hint yağı, yılan yağı ve aklıma gelmeyen nicesi :)Tabiki bunların arasında muhteşem etki gösteren ürün Argan yağı.Fakat daha ekonomik ve hayat kurtaran bemiks ampul-sinameki-badem yağı üçlüsünü es geçemem.Güzel sonuçlar zahmet istiyor malesef .Çünkü bu karışımın kokusuna dayanamıyorum o yüzden artık yapmıyorum.Farklı ürünler ediyorum.Mecitefendi saç bakım yağı da son aylarda kullandığım bi ürün.Kokusu oldukça güzel ve içerisinde saçı besleyen, uzatan ve canlandıran birçok yağ bulunduruyor.Yaklaşık bir aydır kullaniyorum ve saçlarımdaki değişimi fark ettim.

İçerisindeki yağlar bunlar : Susam yağı, zeytin yağı, ceviz yağı, çörek otu yağı, badem yağı, Defne yağı, ısırgan yağı, buğday yağı, karanfil yağı, Jojoba yağı... 

 Haftada 3 kez saç diplerine parmak uçları ile masaj yaparak uygulanıyor.30 dk 2 saat arası bekletip yıkanıyor.




23 yorum :

  1. Dökülmeyi azaltır mı ki ya denemek lazım not ettim canım dediğin gibi neleri denemedim bende saçıma :)

    YanıtlaSil
  2. Bende çok dökülme yoktu ama bence azaltır .Kimyasal kremler sürme diplere çok döküyor birazi bile değince.Saçlarımızı rahat bıraksak belki daha sağlıklı olacak :):):)

    YanıtlaSil
  3. Merabalar :)saç bakım ürünlerine bakıyorum bloglardaki bu konuda oldukça iyisiniz blogunuzu takibe alıyorum hemen :) sizi de beklerim henüz yeni açtım ama :) http://bitteraskina.blogspot.com/ Birde bu ürün dikkatimi çekti nerelerde bulabilirim ?

    YanıtlaSil
  4. Merhaba hosgeldin :)Teşekkür ederim gelirim tabiki.Aktarlarda bulabilirsin bu ürünü.

    YanıtlaSil
  5. saçım da çok dökülme var ve inanılmaz derecede cansız alıp denemem gerek :)bu arada blogunuzu yeni keşfettim bende beklerim gelirsen çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. https://www.facebook.com/profile.php?id=100009526309862

      Sil
  6. Gelirim tabiki:) sarımsakli şampuani da var aynı markanın bi dene bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. önerin için teşekkür ederim aktarlarda şampuanıda var mıdır 16 yaşındayım okulda en dikkat ettiğim şeylerden biri saçlarım okul açılanda kadar inşlallah düzelir biraz :)

      Sil
  7. Rica ederim canım:)Vardır tabi yapabilirsen bemiks ampul badem yağı sinameki karışımini yap çok iyi geliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çoooook çok teşekkür ederim :)

      Sil
    2. Saci gercektrn uzatiyormu sinemaki karisimi ve kac gunde bir yapmak gerekir

      Sil
  8. merhaba((:

    ben bu ürünü dört beş yıl önce kullanmıştım. aslında genel anlamda güzeldi ama sonra kullandıkça saçlarımın renginde koyulaşma oldu.(sanırım ceviz yağı etkisiyle).hala kullanıyor musun bu ürünü ve sende de koyulaşmalar oldu mu ?

    ((:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında olabilir benim saçlarım zaten koyu renk olduğu için hiç farketmedim ben..

      Sil
  9. Bende severek kullanıyorum ama kokusu çok rahatsız ediyor beni. :( O yüzden ara vermeyi düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım katılıyorum sana ben cok rahatsız olmasamda annem ayanamıyor evdekiler isyanda :))))))))

      Sil
  10. selam,adi gecen yaglari kacar gram karistirilacak belirtmemissiniz ve sac uzatmada faydasi varmi tskler saygilar.

    YanıtlaSil
  11. https://www.facebook.com/profile.php?id=100009526309862

    YanıtlaSil
  12. Bu ürünü tavsiye edilen şeklinin (Haftada 3 kez saç diplerine parmak uçları ile masaj yaparak uygulanıyor.30 dk 2 saat arası bekletip yıkanıyor.) dışında bir sprey şişeye alarak sabah temiz saçınıza sıkarak saç derinize yedirdikten sonra gün boyu saç tellerinizin ve saç derinizin emmesini sağlayabilirsiniz. Ben bu ürünü 3 ay civarında kullandım. Ürün saçı daha parlak, daha dolgun ve sağlam bir hale kavuşturuyor. Ürünü kullanmak için sipariş vermek isterseniz; http://www.diyaron.com/mecitefendi-naturel-sac-bakim-yagi-100ml adresinden sipariş verebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  13. Ya benim kızım daha 2 yaşında ama inanılmaz seyrek bir saçı var şimdiden önüne geçmek istedim. Sarmısak ve zeytinyagı sürüyorum iki günde bir ve mecitefendi saç bakım yagı kullanıyorum yani bi gün sarmısak bigün bakım yagı ayrıca bakım yagının içine yılan yagı ve dogum kontrol hapı karıştırdım ve bıttım sabunu kullanıyorum. İnşallah faydasını görürüz☺

    YanıtlaSil
  14. Ya benim kızım daha 2 yaşında ama inanılmaz seyrek bir saçı var şimdiden önüne geçmek istedim. Sarmısak ve zeytinyagı sürüyorum iki günde bir ve mecitefendi saç bakım yagı kullanıyorum yani bi gün sarmısak bigün bakım yagı ayrıca bakım yagının içine yılan yagı ve dogum kontrol hapı karıştırdım ve bıttım sabunu kullanıyorum. İnşallah faydasını görürüz☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hiçbir şey kullanmamanızı öneririm. Henüz bebek beslendikçe saçları da gelişecektir ve genetik bir durum bu . Alerjik reaksiyon göstrebilir.Doğum kontrol hapı tamamen kimyasal kullanmanız dogru değil.

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)