9 Temmuz 2013 Salı

*BİTENLER*1*

Merhaba ;
Sizin için son zamanlarda kullandığım ve bitirdiğim ürünler hakkındaki fikirlerimi paylaşmak istiyorum.Bu benim ilk Bitenler postum ve tamamen objektif olacağım.Umarım beğenirsiniz...:)





Watermelon&PinkGrapefruit : Fresh karpuz ve greyfurt kokusu kokusunun yanısıra nemlendirmesi de oldukça başarılıydı.Çantamdan hiç ayırmadım.Losyonsu yapısı ile emciliği de çok iyiydi.Açıkçası alırken ambalajına ve uygun fiyatına bakıp bi deneyelim diyerek aldım .Beklediğimden daha da çok sevdim.
She Deodorant : Sıklıkla bitirdiğim ve kokusunu çok sevdiğim bi deodorant.Adana'nın sıcağında hemencecik bitiyor.
Nike fission deodorant : Bu deodorantın kokusundan şu postumda bahsetmiştim.Çok hafif ve soft bi kokusu var en sevdiğim deodorant diyebilirim.
Avon Advance Techniques: Banyo sonrasında nemli saçlarıma uyguladığım saç serumu.Memnunum genel olarak saçlarım daha kolay taranıyor ve kokusu da hoş.


Fiyto Doğal Sarmaşık Özlü Bitkisel Şampuan : Çok çok memnun kaldığım bi şampuan yıllardır yavaş uzayan saçlarımın uzamasını hızlandırdı.Bununla ilgili yorumlarımı bu postta paylaşmıştım.Bitkisel bakım kremininde yakında postunu yapacağım.
Keratinlogy Gelişmiş Düzleştirici Sistem : Bu saç maskesi orialden yıpranmış saçlarımı yumuşacık ve düz yapıyor,oldukça memnun kaldım.Elimdeki maske bitince yenisini alacağım.Postu bakmak isterseniz hemen burada :)
Oriflame Olive&Bamboo: Nemlendirmesi ve verdiği his oldukça güzel .Bitkisel olduğu için cildimde rahatsızlık verecek bi etki göstermedi.Fakat ben kokusundan hoşlanmadım.Otsu bi kokusu var.

Şimdilik bitirdiklerim bu kadar tekrar görüşmek üzere :)



4 yorum :

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)