14 Haziran 2013 Cuma

NIKE FISSION WOMAN PERFUME SET

Merhaba;
Size favori parfümümden bahsetmek istiyorum.Bu parfümü yaklaşık 6 sene önce keşfettim.İlk  hediye olarak gelmişti ve sonrasında da aşık oldum bu kokuya.
Genelde hafif ve ferah kokuları,çiçek kokularını seven biriyim.Bu parfümde nefis bir kokuya sahip.Temiz,soft,taze bi etki bırakıyor sıktıgınızda .Çok hafif bi kokusu olmasına ragmen kalıcılıgı güzel.Sabah sıktıgınızla akşam kalan koku aynı değil tabiki ama mükemmel bi esinti bırakıyor kıyafetinizde.Geçtiği yerde parfümünün kokusu kalan insanlardan değilseniz,hafif , fresh  kokuları seviyorsanız bu parfüme bayılacaksınız!
Mor ve beyaz renklerden oluşan deodorantı ve parfüm şişesi bile kokusu gibi hoş.Piyasadaki diğer kokularla kıyaslandıgında hem daha asil bir kokusu var hem de makul fiyatlı.Kısacası ben çok begendim ve hafif kokulardan hoşlananlar için ideal.Benim vazgeçilmezim oldu .Daha önceleri YKM mağazalarından alıyordum.Fakat artık bulamıyorum.İnternet üzerinden kampanyadayken yıllar sonra buldum ve hemen aldım:).Fiyatı 36 tl.


Nike fission bayan

3 yorum :

  1. Merhaba bu parfüme bende çok beğenerek kullanıyordum . Fakat artık bulamıyorum nereden buldunuz acaba almayı çok isterim bende mükemmel kalıcı ve hafif bir koku.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım bende seviyorum bu kokuyu.Gecen sene Birliktealalım.com diye bi siteden almıstım .Google a yazıp buldum o zamanda şimdi var mı bilmiyorum ara ara geliyor .Sanırım uretimi durdu bu ürünün.

      Sil
    2. Teşekkür ederim ürütmeyerek çok yanlış yapıyorlar :) harika bir koku çünkü

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)