29 Mayıs 2013 Çarşamba

Sinirleriniz için Özel Bakım

Alpha-Lipon-Säure (BeoNeur)
Alpha Lipoic Asit 300 mg. Sinirleriniz için Özel Bakım



Özellikler & Etkiler :

Beoneur (Alfa Lipoik Asit) diyabetik nöropatiye (sinirlerin yüksek kan şekeri seviyesi sebebiyle etkilendiği yaygın bir şeker hastalığı komplikasyonu) bağlı sancılı hastalık belirtilerini ve kuvvetsizliği dindirir
Beoneur ile şeker hastalığının sinirsel ve damarlarla ilgili komplikasyonlarının önüne geçersiniz.

Etken Maddeler:

• Alfa Lipoik Asit Tip 2 şeker hastalığında glükozun hücrelere girişini artırır, glikosilasyonu (şekerin proteine anormal bir şekilde bağlanması) kısıtlar ; diyabetik nöropatinin iyileştirilmesinde ve ona bağlı ağrının azaltılmasında kullanılmıştır.

• Güçlü bir antioksidan olarak, Alfa Lipoik Asit kanşekeri kontrolü ve kalp, böbrek ve küçük kan damarlarının uzun süreli komplikasyonları dahil şeker hastalığının önemli tablolarını olumlu olarak etkiler.

• Alfa Lipoik Asit yağ birikmesini azaltarak şeker hastalığının engellenmesinde bir rol oynar. Vücut ağırlığını azaltır, pankreasla ilgili beta hücrelerini hasardan korur ; iskelet kaslarında ve pankreas adacıklarında trigliserid birikmesini azaltır.

• Alfa Lipoik Asit insan sağlığı açısından çift yönlü bir role sahiptir; güçlü bir antioksidandır ve hücresel enerji üretmek için temel bir bileşendir. Karbonhidratların enerjiye dönüşümündeki metaboIizma sürecine katkıda bulunur. Karbonhidratlar, protein ve yağ parçalanır ve vücudun kullandığı kapsamlı enerji kaynağı olan ATP haline getirilir.



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)