21 Mayıs 2013 Salı

NIVEA VISAGE CLEAN DEEPER GÜNLÜK YÜZ TEMİZLEME VE PEELING JELİ VE STAY CLEAR ARINDIRICI TONİK

Bugün bir süredir kullandığım ve çok memnun kaldığım bi üründen bahsetmek istiyorum.Daha önce yine Nivea nın bi peelingini kullanıyordum. Üzerinde 3 lü etki yazıyordu sanırım.Hassas ve kuru bir cildim oldugu için tüm bakım ürünlerinde ve kozmetikte ara ara problemler yasıyorum.Daha önceki Nivea Peeling cildimi tahriş ediyor ve biraz kurutuyordu.Ayrıca göz çevreme yaklaştırmasam bile gözlerim yanıyordu.



Fakat bu peeling jelinde öyle bi sorunla karşılaşmadım.Makyaj temizleme sonrasında hafif bi masajla yüzüme uyguluyorum peelingi.Üzerinde günlük yazsa da her gün uygulamıyorum ;çok fazla sivilce ve siyah nokta sorunum yok .Tıkanmış gözenekleri açıyor ve cildi ölü hücrelerden temizleyerek pürüzsüz hale getiriyor .Parlama karşıtı oldugu ifade edilldiği için biraz kurutabilir diye düşündürüyor insanı fakat kurutma gibi bi etki göstermedi bende.Yağlı ciltlerde çok daha güzel bi etki göstereceğini düşünüyorum.
Arındırıcı toniği de yine peeling sonrası kullanıyorum çok güzel bi ferahlık hissettiriyor ve yüzümün canlandıgını görüyorum.




1 yorum :

  1. blogunuzu bugün keşfetti inceliyorum :) yorumumu belirtmek istedim. yağlı bir cildim ve parlayan bir alnım var.ümitle bu ürünlerden almıştım.kullandım fakat hiçbir değişiklik olmadı. sadece anlık temizlik sağlıyor.parlamaya ise hiçbir faydası yok.
    bende yeni bir bloggerım. beklerim http://heysenmerhaba.blogspot.com :)))

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)