27 Nisan 2013 Cumartesi

Watsons Protecting Treatment Wax


Selam herkese:)
 Bugün sizlere yine bir saç bakım ürününden bahsedecegim.Postlardan anlaşılacağı üzere saçlarimla çok ugrasiyorum.Belki bu kadar ugrasmasam çok daha hızlı ve saglikli uzayacak ama duramiyorum ne yapim:) Neyse bu maskeyi alalı uzun süre oldu aslında.Watsons ın ballı maskesini bulamayinca almıştım bunu.Açıkçası pek memnun kalmadım hem daha da kabarıklastırdi hem de hiç krem kullanmadigim hali bile daha yumuşaktı saçlarımın .Güzel yanı kokusu çok hoş ama bir gün kalıyor sadece. Bu maske ile ilgili yorumlarım pek olumlu değil ama bu başka saçlarda etkili olmayacak demek değil.Denemekten zarar gelmez :)






5 yorum :

  1. Dıy önerilerini sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. İlk fırsatta paylaşıcam inşallah:)Bu arada bloguna bayıldım benim de öyle bir sürü incik boncuk uğrasım var :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de sut proteini iceren beyazini kullaniyorum ayni senin gibi hic memnun kalmadim,oyuncak bebek saci gibi yumusak ama tulerik,kabarik yapiyor saclari :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen biralıyı bulamayınca almıstım ama bir daha da almam

      Sil
  4. ben avakadolusunuu kullandım :) açıkçası memnun kaldım ama saç döküp dökmediği konusunda bir sonuca varamadım henüz..kabarık saçlarımı yatıştırmakta oldukça etkiliydi kullandığım haftalar boyunca :) özellikle ve özellikle saç spreyi çok kullanan kişilerin vazgeçilmezi olabilicek bir ürün saç spreyinden ötürü sertleşmiş saçları açmak için yanınızda bu ürün ve bir adet tarak olsun yeter :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli...Sevgiler:)